Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek rütbenin yükseleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, islami olarak günahlarının artacağına işarettir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments