Rüyada sevgilini ısırmak

Rüyada sevgilini ısırmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, halsizleşeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgilini ısırmak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada sevgiliyi ısırmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ısırmak haberler alacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini ısırmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak ısırmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret eder.

Rüyada papağan ısırdığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşini köpek ısırdığını görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı ısırmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments