Rüyada sevgiliyi ısırmak

Rüyada sevgiliyi ısırmak rakiplerin her konuda fark atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi ısırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgiliyi ısırmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ısırmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini ısırmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi ısırmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalettir.

Rüyada birinin kolunu ısırmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birini ısırdığını görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet eder.

Rüyada yanak ısırmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments