Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada kocaya yalan söylemek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine yalan söylemek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada babaya yalan söylemek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birine yalan söylemek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments