Rüyada ayakta iltihap görmek

Rüyada ayakta iltihap görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta iltihap gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada ayakta iltihap görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada iltihap akması görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iltihab görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada kulakta iltihap görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek çok büyük hayır duaları alacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş eti iltihabı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments