Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihap sıkmak allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada iltihabı sıkmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek hayatının yoluna gireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda iltihap görmek karlı çıkacağına, hata yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments