Rüyada kulakta iltihap görmek

Rüyada kulakta iltihap görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ibadete ağırlık verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakta iltihap gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada iltihaplı kulak görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada kulak iltihabı görmek bol dua edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulakta iltihap görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada memede iltihap görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek işlerinin çok iyi olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments