Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, alim insanlardan sayılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek hafif ve iyi hissedeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada parmağında alyans görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments