Rüyada sevdiğinin çocuğu olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin çocuğu olduğunu görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, ağız tadına kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, vefakar bir insan olunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kazançlı adımlar atılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu sevmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek zarar etmeyeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın çocuğunu görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zorlukları atlatacağına inanılır.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments