Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işinde verimsiz olacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yıkılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun sarıldığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek çocuğa sarılmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments