Rüyada sevdiğini boynundan öpmek

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunu öpmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını boynundan öpmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada boynundan öpmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments