Rüyada sevdiğinin başını öpmek

Rüyada sevdiğinin başını öpmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzur ve saadet bulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek kendine döneceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulur.

Rüyada birinin başını öpmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını öpmek işlerin ters gideceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet eder.

Rüyada baş parmak öpmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş öpmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin başını sevmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın başını sevmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments