Rüyada başını öpmek

Rüyada başını öpmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Rüyada baş parmak öpmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Rüyada başını öpmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada birinin başını öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş öpmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başının büyüdüğünü görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments