Rüyada baş öpmek

Rüyada baş öpmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, onlara galip geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet eder.

Rüyada baş öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin başını öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulur.

Rüyada baş öpmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını öpmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada başını öpmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Rüyada baş parmak öpmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa başında çalışmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments