Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, istediği projeleri yapamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek hayaller kurulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içini öpmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin avuç içini öpmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi öpmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinden öpmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, mutlu bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada birinin avucunu öpmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada avucunu öpmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments