Rüyada avucunu öpmek

Rüyada avucunu öpmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada avucunu öpmek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada birinin avucunu öpmek hak yiyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi öpmek her zaman hürmet göreceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada avucunu öpmek kişinin güzel işler yapacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada avuç içini öpmek kazancın daha da artacağına, zorlukların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin avuç içini öpmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, emellere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinden öpmek başarıların artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments