Rüyada birinin avuç içini öpmek

Rüyada birinin avuç içini öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kendisi ile gururlanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada birinin avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada avucunu öpmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin avucunu öpmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada avuç içini öpmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Rüyada avuç içinden öpmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, günden güne kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içi öpmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin avuç içini öpmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zehra

Selamünaleyküm aleyküm rüyamda sevgilim başka bir kızın avuç içini öpüyor ve onunla ilgileniyordu. Çok üzülerek ayrıldım .ne anlama geliyor

Dolunay

Selamün aleyküm rüyamda sesli ağlayarak kaynimin avcunun içini öpüyordum