Rüyada sevdiğini vurulmuş görmek

Rüyada sevdiğini vurulmuş görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini vurulmuş gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini vurulmuş görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulan birini görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini vurulmuş görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulan adam görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini vurulmuş görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurularak ölmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulan görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments