Rüyada kendini vurulmuş görmek

Rüyada kendini vurulmuş görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kişinin iyi hale geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini vurulmuş gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada başkasının vurulmasını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek insanlar tarafından sevileceğine, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada anneyi vurulmuş görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Rüyada vurularak ölmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada vurulup ama ölmemek tatsız sözlerin de unutulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak ölmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmuş adam görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments