Rüyada silahla vurulan görmek

Rüyada silahla vurulan görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulan gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek güzel ve önemli işler yapacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak bunun farkına varacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak kendisini korumaya alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments