Rüyada tabancayla vurularak ölmek

Rüyada tabancayla vurularak ölmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ağız tadı ile yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla vurularak ölmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada tabancayla vurulup ölmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla vurularak ölmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulan birini görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan vurularak ölmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurularak ölmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulup ölmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada başından vurularak ölmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments