Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek mali olarak küçüleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek masabaşı bir işe girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada ayak koktuğunu görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada kokmuş et yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments