Rüyada kokmuş tavuk eti görmek

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş tavuk eti gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek yanlış adımlar atacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kokmuş et yemek kurtuluşa kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş et görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments