Rüyada sevdiğine gülümsemek

Rüyada sevdiğine gülümsemek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada sevdiğine gülümsemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada sevdiğine gülümsemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada birbirine gülümsemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada düşmana gülümsemek sıkıntının günden güne artacağına, yanlış yollardan döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine gülümsemek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe gülümsemek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments