Rüyada birine gülümsemek

Rüyada birine gülümsemek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sorunlar altında ezileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada birine gülümsemek gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada düşmana gülümsemek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıklı gülümsemek uykusuz geceler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine gülümsemek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine gülümsemek sıkıntının, derdin sona ereceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalettir.

Rüyada birine gülümsemek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe gülümsemek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zenginlik sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments