Rüyada eski sevgiliye gülümsemek

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işlerinin kapanacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada düşmana gülümsemek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulur.

Rüyada karşılıklı gülümsemek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek ümitsizliğe, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birbirine gülümsemek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine gülümsemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine gülümsemek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe gülümsemek zarar göreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments