Rüyada sevdiğine beddua etmek

Rüyada sevdiğine beddua etmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, işindeki verimin artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine beddua etmek gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada sevdiğine beddua etmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalet eder.

Rüyada evladına beddua etmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadına beddua etmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada anneden beddua almak daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, azap çektiğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye beddua etmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada kızına beddua etmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulur.

Rüyada anne bedduası almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlada beddua etmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments