Rüyada evladına beddua etmek

Rüyada evladına beddua etmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladına beddua etmek gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada evlada beddua etmek allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evladına beddua etmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada kardeşine beddua etmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Rüyada beddua eden birini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna beddua etmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine beddua etmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasına beddua ettiğini görmek toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasına beddua etmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments