Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sorunların atlatılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada bir kızı uyurken görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kızını uyurken görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı uyurken görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments