Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek aydınlanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments