Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, işlerinin de rast gideceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamı uyurken gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adamı uyurken görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek hayırlı bir yuva kuracağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı uyurken görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments