Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, prestij kaybı yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, itibar edineceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments