Rüyada ayaklarını kuma görmek

Rüyada ayaklarını kuma görmek hayırlı işler yapacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zenginliğe kavuşacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını kuma gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyleri göz ardı etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını kuma görmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ayakları kuma gömmek zorlukların çözüme kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kuma gömmek kazancında artış olacağına, tatsızlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma düşmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada birine kuma gitmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments