Rüyada kuma düşmek

Rüyada kuma düşmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada kuma düşmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kuma düşmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kuma görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine inanılır.

Rüyada denizde kuma gömülmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuma bulanmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kuma olduğunu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments