Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek alım gücünün artacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha iyi anlaşır olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek amacına nail olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments