Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek prestij kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak işsizseniz işe gireceğinize, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments