Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak işveren pozisyonuna geleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments