Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, geçineceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments