Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments