Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kem gözlere geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rızıksız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments