Rüyada bir kişinin kokusunu duymak

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada ekmek kokusu duymak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına inanılır.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada güzel kokular duymak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada çöp kokusu duymak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, dişe diş savaşacağına delalet eder.

Rüyada gaz kokusu duymak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments