Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve kokusu duymak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geçecek güzel bir ömre rivayet eder.

Rüyada bebek kokusu duymak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kokusunu duymak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kavun kokusu duymak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments