Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ekmeksiz kalacağına, makbul olan mallar edineceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek parasız günler geçireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments