Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek gururlu bir hayat süreceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments