Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek rakiplerin alt edileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak insanların afiyet bulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments