Rüyada sevdiğin insanın gittiğini görmek

Rüyada sevdiğin insanın gittiğini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, karlı işlere gireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, vaaz ve nasihate, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanın gittiğini gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek karamsar ve umutsuz olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanları görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek daha iyi bir eve çıkılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla yakınlaşmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı ölmüş görmek aydınlığa çıkılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla öpüştüğünü görmek ondan şifa göreceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insana sarıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments