Rüyada sevdiği insanı görmek

Rüyada sevdiği insanı görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın arttırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanı gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği insanın nişanlandığını görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanı namaz kılarken görmek başarılarının devamlı olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments