Rüyada sevdiği insanları görmek

Rüyada sevdiği insanları görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanları gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanla konuşmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanla sarılmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanla kavga etmek ardından yeni bir iş bulunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın namaz kıldığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın elini tutmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı gelinlikle görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insandan ayrılmak dertlerden kurtulmaya, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments