Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, zor durumlarda kalacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı çirkin gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek ömrünün uzun olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı çirkin görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Rüyada çirkin kızla evlenmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızı çirkin görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şansının ve bahtının açılacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek büyük başarı kazanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments