Rüyada çirkin kızla evlenmek

Rüyada çirkin kızla evlenmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, geride bırakacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada çirkin kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, adını kirleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek rütbe edineceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin adamla evlenmek bazen fakirlik görüleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı çirkin görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments